Zyrtare: S’ka më Champions League në orën 20:45!

UEFA ka vendosur që ta ndryshojë orarin e ndeshjeve të Ligës së Kampionëve. Në mbledhjen e sotme është vendosur që ndeshejt të luhën në dy termine të ndryshme, në orën 19:00 dhe 21:00.

Ky vendim do të aplikohet që nga edicioni i ardhshëm i Ligës së Kampionëve.

Poashtu, UEFA ka vendosur që të ua jap një shans tjetër skuadrave kampione në ligat përkatëse në rast eliminimit në ndeshjet kualifikuese për Champions League.

Këto skuadra mund të kenë shansin e dytë të kualifikimit në Europa League.