Vritet një person në Zahaq të Pejës

Një vrasje e rëndë ka ndodhur në Pejë. Këtë e ka konfirmuar Shkodran Nikçi nga Zyra e Prokurorisë në Pejë.

Trupi i pajetë është gjetur në Zahaq të Pejës.

“Prokurori kujdestar ka dalë në vendin e ngjarjes mbrëmë pas mesnate ku kanë hasur në një trup të pajetë”, tha Nikçi.

Ai shtoi se janë duke u zhvilluar hetime dhe duke u ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme.