Vjosa Osmani shpall kandidaturën për presidente të Kosovës

Vjosa Osmani e ka shpallur kandidaturën për president të Kosovës.

Këtë ajo e ka bërë në konferencën për media ku ka zyrtarizuar bashkëpunimin me Vetëvendosjen.

“Do të jem unë personi që do ta kërkoj këtë rilegjitimim”, ka thënë ajo.Osmani shtoi se për këtë kandidaturë janë të vetëdijshëm për procedurat dhe atë se sa vota kërkohen për ta fituar këtë pozitë.