Tri ekipe në Itali nuk paguan pagën e punëtorëve në afat, priten dënime

Skuadra e Serie B Trapani, ato të Serie C Siena dhe Catania kanë përfunduar në Komisionin Disiplinor për shkak të mospagimit të pagave në kohë.

Prokurori i FIGC mori njoftim nga COVISOC se të tre klubet nuk ua paguan punonjësve të tyre pagën e shkurtit 2020 deri në afatin e 16 marsit.

Ata të gjithë tani mund të gjobiten ose madje mund t’i heqen pikët, veçanërisht pasi Catania dhe Siena nuk paguanin pagat e janarit 2020.

Këto ishin situata që ndodhën para bllokimit ose pandemisë së koronavirusit të goditur me të vërtetë Italinë, kështu që nuk kanë lidhje me ato ngjarje.