Thaçi: Nderojmë imamët dëshmorë, trimëria e tyre është krenari

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në ditën e parë të Kurban Bajramit ka kujtuar imamët dëshmorë.

“Në këtë ditë të veçantë kujtojmë dhe nderojmë imamët dëshmorë. Respektin dhe dashurinë e kishin gjithnjë për atdheun, por për ta mbrojtur dhanë edhe jetën e tyre”.

“Trimëria e tyre është krenari për ne. Sakrifica, ideal i lartë. Ndërsa, kontributi i tyre, liri dhe pavarësi”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.