Thaçi ndan Medaljen Presidenciale për humanistin Halil Kastrati

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, i ka ndarë Halil Kastratit, Medaljen Presidenciale “Shën Tereza”, për kontributin e tij në fushën e humanizmit.

Këtë lajm e ka bërë të ditur humanisti Halil Kastrati i cili ka falënderuar presidentin Thaçi për vlerësimin e punës së tij dhe të gjithë bamirësit shqiptarë.

Ky është statusi i tij i plotë:

Faleminderit z. President Thaçi

Jam shumë i lumtur që puna veprimtaria jonë bamirëse e nisur 10 vjet më parë, tashmë është institucionalizuar.

Falë punës së palodhshme të stafit “Jetimat e Ballkanit” dhe bamirësve shqiptarë anë e kënd globit, arritëm që të kemi bashkëpunim me të gjitha institucionet shtetërore.

Ky bashkëpunim po vlerësohet nga të gjithë.

Në prag të Kurban Bajramit, një vlerësim të tillë na e bëri edhe Presidenti i vendit Hashim Thaçi, duke na ndarë çmim për kontributin në fushën e humanizmit.

Ky çmim shkon për të gjithë ju bamirës.

Faleminderit President.

Faleminderit bamirës.

Zoti ju shpërbleftë të gjithëve