Tërmet në Velipojë, pushuesit në panik

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë nga pushuesit në plazhin e Velipojës pak minuta më parë.

Mësohet se tërmeti është regjistruar 20 km larg Shkodrës dhe magnitude ka qenë 3.4

Pushuesit kanë thënë që lëkundja ka qenë e madhe dhe është ndjerë për pak sekonda.