Tatli me susam

Përbërësit:

-1 gote te ujit kos
-1 gote te ujit vaj
-1 margarin e shkrine
-1 kokos
-1 susam
-1 gote miell te kollomojt
-1 pecive

Pregaditja:
-I vendos  miell sipas nevojes e shtrine ne tepsi e pren dhe e pjek per rreth 2 ore.Sherbeti 4 gota te ujit sheqer dhe 3 e gjysme uje i vlon ja qet pak leng limoni. Tatlia e voket sherbeti i i nxehte.