Talat Xhaferi zgjidhet sërish Kryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Me 62 vota pro dhe 43 kundër Talat Xhaferi u rizgjodh kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV).

Pro votuan deputetët e koalicionit “Mundemi”, deputetët e BDI-së dhe një votë e PDSH-së, derisa kundër ishin deputetët e VMRO-DPMNE-së. Deputetët e koalicionit ASH-Alternativa, braktisën sallën në momentin e votimit.