Sulmi në Turqi: 13 ushtarë të vdekur e 48 të plagosur

Shtabi i Përgjithshëm i Turqisë njoftoi se në sulmin me bombë të kryer rreth orës 08.45, me orën lokale ndaj automjetit që transportonte ushtarët dhe rreshterët që kishin dalë me leje nga komanda e brigadës së komandove në Kayseri kanë rënë dëshmorë 13 ushtarë dhe janë plagosur 48 ushtarë të tjerë, raporton Anadolu Agency (AA).