Sot i dorëzohet Kuvendit peticioni “Drejtësi për Astritin”

Besa Luzha, Florina Duli dhe Rudinë Jakupi sot do të dorëzojnë peticionin “Drejtësi Për Astritin”. Ato kanë ftuar qytetarët që mblidhen në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Raporti i dorëzohet Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës, Qeverisë së Kosovës si dhe Komisionit Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione.

Ndryshe, peticioni “Drejtësi për Astritin” deri ditën e djeshme është raportuar se ka mbledhur rreth 25 mijë nënshkrime.