SHBA-ja do ta ndihmojë Shqipërinë të rimëkëmbet pas tërmeteve

Qeveria e Shteteve të Bashkuara vijon të mbështesë përpjekjet për rimëkëmbjen pas tërmetit të 26 nëntorit që goditi Shqipërinë. Ekipi i Zyrës për Ndihmë të Jashtme në raste Fatkeqësish e USAID po ndihmon me koordinimin e vlerësimit të dëmeve, së bashku me menaxherët shqiptarë dhe ndërkombëtarë të emergjencave. “Ata po punojnë për të përshpejtuar dhënien … Continue reading SHBA-ja do ta ndihmojë Shqipërinë të rimëkëmbet pas tërmeteve