Sa të fiksuar jeni pas rrjeteve sociale? Zbuloni nëse vuani nga depresioni

Adoleshentët të cilët kanë llogari në të gjitha rrjetet sociale dhe i përdorin ato 7-11 herë në ditë ka gjasa të vuajnë nga depresioni.

Ekspertët thonë se përdorimi i shpeshtë i rrjeteve të ndryshme sociale mund të çojë në depresion dhe ankth.

Mendohet se këta persona vuajnë nga vetmia dhe mund të gjejnë një mjedis të përshtatshëm vetëm online në profilin e tyre të krijuar në rrjetet sociale.