Rrjetet sociale më të përdorura të vitit 2017 (Foto)

Rrjetet sociale përveç që janë bërë pjesë e përditshmërisë tonë, ato janë shndërruar edhe në stil jete.

Nganjëherë dhe ndoshta me të drejtë cilësohen si varësi, por në raste të tjera cilësohen si mundësi e mirë pune dhe promovimi, transmeton lajmi.net

Është tërësisht e vërtetë se rrjetet sociale sot janë arena më e madhe e ballafaqimit ndoshta edhe të talenteve, shprehjes së mendimeve, promovimit të vetes dhe biznesit, por edhe argëtimit, shoqërimit e komunikimit me të tjerët.

Pjesë e këtyre rrjeteve sociale jemi secili prej nesh e sigurisht ndonjëherë na ka shkuar ndër mend të dimë se cili nga këto rrjete sociale është më i përdoruri.

Në tabelën e mëposhtme, do të gjeni rradhitjen e vitit 2017 të rrjeteve më të famshme sociale sipas numrit të përdoruesve të tyre.