“Ronaldo do të fitojë Topin e Artë”

Ikona e Romës, Francesko Totti ka thënë se Ronaldo është përpara Messit dhe Neymarit në garën për të fituar Topin e Artë.

Totti i përshkroi të tre futbollistët si jo nga ky planet, duke e vënë portugezin para dy kundërshtarëve të tij.

“Para së gjithash, po flasim për tre të huaj të futbollit”, tha 41-vjeçari për FIFA.com.

“Duhet të them që gjithmonë e kemi respektuar njëri-tjetrin në dhe jashtë fushës. Por unë mendoj se, në fund, Ronaldo është përpara të tjerëve.

“Ai pati një sezon të mahnitshëm dhe gjithashtu realizoi të gjitha qëllimet e tij me ekipet më prestigjioze.”