Rezultati i përditësuar i zgjedhjeve, BDI e para te shqiptarët

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka dalë me rezultate të para për ditën e zgjedhjeve në Maqedoni, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Nga 74.60% të vendvotime të numëruara:

OBRM-PDUKM 310.953 vota

PDSH 20.767 vota

BDI 57.724 vota

LSDM 287.145 vota

Koalicioni për Ndryshime dhe Drejtësi 6377 vota

PPD 672 vota

Aleanca për Shqiptarët 23.452 vota

Partia Liberale 2494 vota

OBRM për Maqedoni 16.242 vota

Rilindje me Besë 35.315 vota

E Majta 6900 vota.