Rezultatet nga KSHZ: BDI sfidohet nga BESA

Nga numërimet e para që janë publikuar në ueb-faqen zyrtare të KSHZ, vërehet një rezultat i ngushtë mes LSDM dhe VMRO tek partitë maqedonase.

Ndërsa tek ato shqiptare, është Lëvizja BESA ajo që po sfidon BDI.

Ndërsa Partia Demokratike Shqiptare ka marrë më pak vota se që ishte menduar.

Numërimet janë në fazën zyrtare, që do të thotë se trendi mund të ndryshojë në vijim.