Real Madrid me veprim shembullor, shndërron stadiumin në qendër furnizimi me pajisje mjekësore

Real Madrid vazhdon të përkulet në luftën që qyteti i tyre ka kundër Covid-19.

Klubi i bardhë sapo ka komunikuar se ka arritur një marrëveshje me Këshillin e Lartë të Sportit për stadiumin e tyre, Santiago Bernabéu, për t’u bërë një qendër kryesore për furnizimet e kujdesit shëndetësor, përcjell lajmi.net.

“Real Madrid Club de Fútbol, në bashkëpunim me Këshillin e Lartë të Sporteve, po fillon një projekt në Madrid për furnizimin dhe shpërndarjen e furnizimeve shëndetësore strategjike me qëllim luftimin e pandemisë COVID-19”.

”Faleminderit për bashkëpunimin e ngushtë nga këto dy institucione. Stadiumi Santiago Bernabéu do të bëhet një hapësirë e adaptuar për të ruajtur dhurime të furnizimeve shëndetësore të destinuara për të luftuar këtë pandemi”, njoftoi deklarata.