Rasti në Zelandë të Re, Elvis Naçi shpërthen në lot gjatë ligjeratës

Ligjerata e Elvis Nacit kësaj radhe ka qenë më ndryshe nga heret tjera.

Ai ka folur rreth muslimaneve dhe krishterëve si dhe per rastin në Zelandën e Re.

Ai në një nga momentet e ligjerimit shpërthen ne te qara nga dhembshuria e ligjeratës që e kishte.

Naçi, i cili është nëj teolog i dashur për shumë besimtarë shqiptarë.

Ja ligjerata e plotë e tij, dhe momenti kur ai ja nisi të qaj (minuta 30:20) ./IndeksOnline/