Qeveria libiane urdhëron armëpushim të menjëhershëm

Qeveria libiane urdhëron të gjitha forcat ushtarake për armëpushim të menjëhershëm dhe ndërprerje të operacioneve luftarake.

Qeveria libiane konfirmon propozimin e saj për zgjedhje presidenciale dhe parlamentare në mars.

Qeveria libiane: Armëpushimi kërkon demilitarizimin e rajoneve Sirte dhe Al-Jufrah me marrëveshje të sigurisë.

Aguila Saleh, kreu i parlamentit pro-Haftar, u bën thirrje të gjitha palëve për armëpushim të menjëhershëm në Libi.

OKB përshëndet marrëveshjen e armëpushimit në Libi dhe aktivizimin e procesit politik.