Pas vendimit të MSH-së, Prishtina rinis stërvitjet

Skuadra e Prishtinës ka nisur stërvitjet në grup vetëm pak orë të dhëniesë së lejes nga Ministria e Shëndetësisë.

Futbollistët e prirë nga Armend Dallku janë stërvitur në kompleksin stërvitor të Bërnicës.

Ndërsa më poshtë mund ta gjeni njoftimin zyrtar të FC Prishtinës bërë disa minuta më parë:

Skuadra i rifillon zyrtarisht seancat stërvitore

FC Prishtina falënderon Ministrin Vitia dhe FFK-në

Prishtinë, 18 maj 2020 – Skuadra jo e kompletuar e FC Prishtina sot për herë të parë ka dal në seancat stërvitore në kompleksin stërvitor të Bërnicës.

Skuadra dhe i tërë klubi, sot më në fund morën lajmin e shumëpritur të nisjes së seancave stërvitore dhe sipas rekomandimeve në fillim të muajit qershor edhe kampionati. Për çka, FC Prishtina falënderon jashtëzakonisht shumë Ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, si dhe kryetarin e FFK-së, Agim Ademi, i cili pa nda ka garantuar mbarëvajtjen e kampionatit. FC Prishtina po ashtu falënderon të gjithë akterët e përfshirë në rinisjen e kampionatit.