Ngjyra mente, perfekte per shami dhe freski (Foto)

Ngjyra jeshile me nuancë mente është tejet e përshtatshme për një veshje të freskët verore, veçanërisht kur temperaturat rriten në mënyrë dramatike.

E bukur, por në të njëjtën kohë delikate, ngjyra mente përmbanë elemente freskie dhe pastërie.

E gjeni të kombinuar jo vetëm në fustane, por edhe në këpucë dhe canta. /MESAZHI/

Image result for mint hijabImage result for mint hijabImage result for mint hijabRelated imageImage result for mint hijabRelated imageRelated imageImage result for mint hijab