Ndahen 400 mijë euro për furnizim me mjete mbrojtëse ndaj koronavirusit

Qeveria e Kosovës ka ndarë 400 mijë euro për masat parandaluese dhe kundër koronavirusit.

Mjetet janë ndarë me kërkesë të ministrisë së Shëndetësisë, shkruan lajmi.net.

Mjetet fillimisht do të ndahen nga ministria e Financave në shpenzimet e paparashikuara.

Të njëjtat mjete më pas do të ndahen për ministrinë e Shëndetësisë