Mjekët: Mos pengoni Ligjin për Paga

Bordi drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik të Kosovës lanë mbajtur sot një takim me drejtorët, sindikalistët dhe Odën e Mjekëve. Në këtë takim u diskutua Ligji për Paga me ç’rast u vlerësua se zbatimi i këtij ligji është i mirëseardhur për të gjithë punëtorët shëndetësor. “Në takim u tha se tendencat për të pezulluar … Continue reading Mjekët: Mos pengoni Ligjin për Paga