Miratohet në lexim të parë ligji anti-Covid në Kuvendin e Kosovës

Pas një diskutimi të gjatë mes deputetëve të pozitës e opozitës në Kuvendin e Kosovës është miratuar projektligji për luftimin dhe parandalimin e pandemisë të shkaktuar nga virusi Korona.

Në sallë ishin të pranishëm gjithsej 79 deputetë të Kuvendit të Kosovës, shkruan lajmi.net.

Në votimin me ngritje dore të 76 deputetë kanë votuar pro, 1 deputet ka votuar kundër dhe 1 nuk ka marrë pjesë në votim.