Meshari Rashid fali namazin e xhumasë në Drenoc, shijone zërin e tij të “ëmbël” (Video)

Meshari Rashid el-Afasi ditë më parë vizitoi Kosovën, ku edhe bëri përurimin e xhamisë në fshatin Drenoc të Malishevës.

Me këtë rast Rashid e ka falur edhe namazin e xhumasë, ku me zërin e tij të ëmbël kënaqi shumë besimtarë që ishin prezent në këtë xhami.

Gjatë qëndrimit të tij në Kosovë, ai u prit edhe nga krerët e Bashkësisë Islame të Kosovës, si dhe vizitoi medresenë e mesme Alauddin.

Në këtë video mund ta shijoni zërin e tij të ëmbël”./Mesazhi.com/