“Me mesazhin se Libia u përket libianëve, vazhdojmë mbështetjen për qeverinë legjitime”

Ministri turk i Mbrojtjes në Tripoli: Me mesazhin se Libia u përket libianëve, vazhdojmë mbështetjen tonë për qeverinë legjitime të njohur nga OKB.

Ministri turk i Mbrojtjes Akar: Besoj se do të arrijmë rezultatet e dëshiruara përmes mbështetjes së vllezërve tanë libianë dhe luftës së tyre.