Maturantët nën ethet e testit të Maturës – VIDEO

Provimi i maturës shtetërore tashmë po afrohet. Provimi i maturës është një sfidë dhe një moment i rëndësishëm në jetën e nxenesve, sepse rezultatet pozitive do të ua mundësojnë vazhdimin e arsimit, dhe do ta definojnë të ardhmen e tyre.