MASHT, në një komunikatë 9 gabime gjuhësore (Dokument)

Ministria e Arsimit, është institucioni që merret sistemin e arsimit në përgjithësi. Por, kjo ministri në një komunikatë të lëshuar për medie, ka bërë hiç më pak se 9 gabime gjuhësore.

Teksa është munduar të sqarojë vendimin e EQAR dhe pasojat e largimit të Agjencisë Kosovare të Akreditimin, kjo ministri ka bërë gabime të pafalshme.

Kjo tregon gjendjen jo të mirë në këtë institucion që promovon dijen.

Mesazhi.com ka siguruar këtë komunikatë dhe iu paraqesim për t’u bindur me problemet që ka zyra për informim në MASHT.

(