MASh thërret konferencë me rastin e fillimit të vitit shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) organizon konferencë për media me rastin e fillimit të vitit shkollor 2020/2021 në kushte pandemie.

Pjesëmarrës në konferencë janë:

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj

Drejtori i IKShPK-së, Naser Ramadani

Kryesuesi i Kolegjiumit të DKA-ve, Besim Avdimetaj

Kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj

Kryetari i Këshillit të Prindërve, Ymret Reshiti

Konferenca mbahet nesër (e diel), 13 shtator 2020, në MASh – kati I, në ora 11:00.