“Marrëveshja EBA-Izrael, tradhti ndaj Kudsit, Mesxhid al-Aksasë dhe kauzës palestineze”

Autoriteti Palestinez: Marrëveshja e EBA-së me Izraelin është tradhti ndaj Kudsit, Mesxhid al-Aksasë dhe kauzës palestineze.