Liban, rritet në 113 numri i të vdekurve nga shpërthimi në Bejrut

Liban, rritet në 113 numri i të vdekurve nga shpërthimi në Bejrut, 4 mijë janë të plagosur dhe dhjetëra mbesin të zhdukur, tha ministri i Shëndetësisë Hamad Hassan.