LG ka prezantuar një telefon celular me dy ekrane rrotulluese

G ka prezantuar zyrtarisht një smartphone të ri, i cili sjell gjithashtu një kategori të re të telefonave inteligjentë në treg. Duke ndjekur shembullin e LG VX9400, i cili u bë i famshëm në filmin Iron Man në 2008, LG prezantoi një smartphone me një ekran pop-up rrotullues. Në vend të tastierës, tani ekziston një ekran tjetër nën ekranin “e sipërm”, tha kompania.

E para është ekrani standard 6.8 inç pa skaje dhe dhëmbë, dhe më poshtë është një ekran 3.9 inç. Në vend që të hapet, pajisja ka një mekanizëm rrotullues. Ekrani më i vogël përdoret si një “dritare” shtesë për përdorimin e një aplikacioni tjetër ose për funksionalitetin shtesë.

Veprime të shumta të njëkohshme

LG ka parashikuar të përdorë një ekran të dytë për të kontrolluar kamerën, ndërsa ai kryesor përdoret për një fushë pamjeje të papenguar. Pas kthimit, ekrani kryesor mund të përdoret gjithashtu si një tastierë për t’iu përgjigjur mesazheve të shfaqura në një ekran më të vogël.

Ekranet mund të përdoren në kombinim për të luajtur lojëra dhe transmetim ose p.sh. të shfletoni rrjetet sociale ndërsa shikoni një lojë futbolli.

Pajisja peshon 260 gram dhe ka trashësi pak më shumë se një inç.

Çmimi është ende i panjohur. /tesheshi.com/