Ky infeksion erdhi nga puthja e fëmijës tre muajsh (Foto)

Disa fotografi të pubikuara në internet shfaqin një fëmijë tre muajsh të mbuluar në fluska të gjakosura, pasi nëna e tij e kishte infektuar kur e ka puthur.

Djali i vogël u infektua me virusin Herpes pasi nëna e tij e puthi rregullisht foshnjen e porsalindur.

Fëmija është duke marrë trajtim mjekësor në Kinë, ku po lufton me ethet dhe temperaturën për shkak të infeksionit që nuk ishte trajtuar me kohë.

Mjekët ishin të shqetësuar për fëmijën dhe së pari mendonin se po vuante nga një semundje e lëkurës, por me pas e konfirmuan se kishte herpes simplex virus 1 / HSV-1.

Kjo mund të jetë shumë e rrezikshme për të porsalindurit që kanë sistem imun të ndjeshëm. /MESAZHI/Horrific photos show a three-month-old baby covered in bleeding blisters after his herpes-infected mother gave him cold sores after kissing the infant on the lips

The child was taken for medical treatment in China when his body broke out in sores and blisters, and he had a high fever due to the infection going untreated for days