Kurti: Me fitoren e VV-së në Podujevë qytetarëve u është kthyer komuna

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, pas shpalljes së rezultateve preliminare të zgjedhjeve në Podujevë të cilat e nxorën VV-në fituese, ka thënë se qytetarët e legjitimuan Lëvizjen që tashmë ka kohë për të cilën janë përcaktuar.

Ai ka thënë se nuk ka fituar Vetëvendosja por populli.

“Ne nuk po e marrim komunën, ne po ua kthejmë juve komunën. Ne do të jemi pro jush sepse jemi si ju dhe do të mbetemi si ju”, ka thënë ai.

Kandidati i Vetëvendosjes për kryetar të Podujevës, është betuar para të pranishmëve se dera e tij do të jetë e hapur gjithmonë.

Kurti e Bulliqi kanë kërkuar nga qytetarët të shpërndahen të qetë në shtëpitë e tyre.