Kurti: Jam krenar me këtë kabinet qeveritar

“Qeveria e re ndodhet në ditën e 50 të të punës së saj. Të gjithë e panë sesi nuk i patëm jo 100 ditë për të dëshmuar vetën tonë, por as 100 orë. Por sot, dua të them se jam krenar me këtë kabinet qeveritar”, tha Kurti, teksa nisi të numërojë të arriturat e Qeverisë së tij.

Foli për uljen e pagave, shkarkimin e bordeve, për shfuqizime të disa vendimeve që shkonin në favor të zyrtarëve shtetërorë e shumë vendime tjera.

Para tij, grupet parlamentare NISMA-AKR dhe 6+ u deklaruan pro mocionit ndaj Qeverisë Kurti.