Kosovë 1925, kur Bajrami falej me veshje kombëtare

Kjo foto e rrallë e faljes së Bajramit në Xhaminë e Madhe është realizuar në qytetin e Vushtrrisë, në vitin 1925.

Në foto shihen besimtarët  me veshje kombëtare duke u falur Kurban Bajramin brenda dhe jashtë xhamisë shkruan FMimages.net.