Kosova i ofrohet Suedisë për kah numri i rritjes së rasteve me Covid, Osmani: Qeveria të jetë e vëmendshme

Kosova ka shënuar rritje të rasteve me Covid-19, që nga vendimi i Qeverisë së Kosovës për ta bërë hapjen e plotë të shumë sektoreve.

Me këtë rast kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani, ka publikuar një tabelë me të dhëna ku tregon se Kosova gjendet në vendin e tretë pas Suedisë dhe Maqedonisë së Veriut për numrin e të infektuarve në 100 mijë banorë.

“Rritja e konsiderueshme, kërkon vëmendjen urgjente të Qeverisë dhe përkushtimin e të gjithëve në respektimin e udhëzimeve”.

View image on Twitter