Komuna e Prishtinës jep njoftimin, nesër kjo lagje mbetet 8 orë pa ujë

Komuna e Prishtinës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se për shkak të kyçjes së gypit të ri në sistemin e ujësjellësit në rrugën “Fehmi Agani”.

Kjo nderprerje do te jete nesër në intervalin kohor 08:00 – 16:00.

Kyçja e gypit vjen pas investimeve të bëra në rrjetin e ujësjellësit, kanalizimit fekal dhe atmosferik në rrugën “Fehmi Agani”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/