Këto janë temperaturat për sot

Edhe sot mbi vendin tonë vazhdon të mbaj mot i nxehtë.

Temperaturat gjatë ditës pritet të arrijnë deri në 29 gradë celsius.

Nga mesi i ditës, mund të ketë erëra mesatare veriperëndimore dhe perëndimore.

Temperatura e mëngjesit do të jetë nga shtatë deri në 15, kurse ajo më e larta e ditës nga 26 në 29.