Këshilli i Sigurimit Kombëtar: Kombi turk nuk do të bëjë kompromis në mbrojtjen e të drejtave dhe interesave

Këshilli i Sigurimit Kombëtar: Kombi turk nuk do të bëjë kompromis në mbrojtjen e të drejtave, interesave në tokë, det, ajër, siç nuk ka bërë deri sot, transporton Anadolu Agency (AA).

Këshilli i Sigurimit Kombëtar: Turqia është gjithmonë në favor të dialogut në çdo platformë për ndarjen e drejtë të burimeve natyrore në rajon.