Kastrati: Nesër do të ndihmohen 200 familje nga Vitia dhe Suhareka

Hoxha dhe humanisti i madh Halil Kastati, ka njoftuar se është gjithçka gati për aksionin e madh që do të zhvillohet nesër, për të iu dalë në ndihmë familjeve nevojtare në kohën e izolimit dhe përballjes me pandeminë e koronavirusit.

Kastrati tha se do të ndihmohen 200 familje nga Suhareka dhe Vitia.

Njoftimi i plotë:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4225334827491904&id=100000462863382