Kafiteritë në Prishtinë të mbyllura, respektojnë masat e izolimit

Qeveria e Kosovë në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë kanë vendosur masën e izolimit në vend gjatë fundjavës.

Këto masa po i respektojë edhe kafiteritë në Prishtinë të cilat mëngjesin e sotëm janë të mbyllura.

Ndërkohë, të pakënaqur me masat e reja anti-Covid, Shoqata e Gastronomeve të Kosovës sot duke filluar nga ora 12:00 do të zhvillojë një aktivitet simbolik para lokaleve të tyre, duke krijuar zhurmë me tenxhere dhe me lugë.