Juventus shkarkon Sarrin

Juventus dhe Maurizio Sarri kanë ndarë rrugët.

Raportimet e shumta nga Italia, konfirmojnë se Juventus ka vendosur të shkarkojë trajnerin Maurizio Sarri.