Ja si reagojne njerezit qe takojne nje femije qe ka te ftofte (VIDEO)

Cfare do te benin njerezit ne Oslo te Norvegjise poqese se do te takonin ne rruge dhe ne te ftohte nje femije pa xhup, i cili ka nevoje per xhupin e tyre?

Pergjigjen, fatmiresisht mbrelenese, e gjeni ne videon  e meposhtme.

Por, ka edhe dicka… Krijuesit e videos kane vene nje pyetje retorike: A doni te ndihmoni femijet e Sirise qe kane te ftohte vazhdimisht? Nese po, thuhet ne video, kontribuoni ne adrese, perfundon mesazhi.