Humbi tre anëtarët e familjes nga tërmeti, Rama: Çfarë të duash ti dhe si të duash do të bëhet

Kryeministri shqiptar Edi Rama ishte sot në dy familje të prekura nga tërmeti, familjen Meçja dhe Gjana. Këto dy familje janë akomoduar në shtëpitë e reja, ndërsa kryeministri Rama premtoi gjithçka mundet për ta. Ajet Meçja humbi tre njerëzit më të shtrenjtë, bashkëshorten, vajzën dhe mbesën, ndërsa tregon se dhimbja vijon të jetë shumë e … Continue reading Humbi tre anëtarët e familjes nga tërmeti, Rama: Çfarë të duash ti dhe si të duash do të bëhet