Hoxha Fatmir Latifaj bën pajtimin e 4 familjeve

Gjatë ditës së sotme pas namazit të drekës, në xhaminë e Haxhi Veselit ka ndodhur pajtimi i paralajmruar para dy ditëve nga hoxha Fatmir Latifi. Pajtimi ka ndodhur në mes familjeve: Sahiti, Rashani, Kopiliqi, Alia.

Ky është postimi i plotë i Latifit në Facebook:

Në këto momente pas namazit të drekës po shtrihet dora e pajtimit dhe faljes!
Fjala është për Pajtimin që ndodhi para 2 ditëve në fshatin Gushavc Mitrovicë; Familja Sahiti falë plagesen e dy djemeve të saj Egzon dhe Hakif Sahitit, Familjeve: Shartari nga Rashani, Shala nga Kopiliqi si dhe Alia nga Ceraja…
Falenderoj Kryetarin e Mitrovicës Agim Bahtirin për mbështetjen e tij të parezervë në këtë drejtim dhe mulla Asllan Fazliun Imamin e Xhamisë Haxhi Veselit për asistencë!
Qofshi faqe-bardh familja Sahiti!
Me respekt mulla Fatmir Latifaj