Gjobiten 482 persona për mosrespektim të Ligjit për COVID-19

Policia ka gjobitur 482 persona të cilët nuk e kanë respektuar Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Kosovës.

Gjatë 24 orëve të fundit ka ndodhur një aksident trafiku dhe 6 me të lënduar si dhe 31 aksidente trafiku me dëme materiale.

Vetëm brenda 24 orëve, 482 gjoba janë shqiptuar për qytetarët që nuk respektuan masat ndaj parandalimit të përhapjes COVID-19.

Po ashtu janë shqiptuar 1 mijë e 216 tiketa trafiku.

Policia ka njoftuar se ka arrestuar 28 persona dhe 19 ka dërguar në mbajtje dhe 4 të tjerë janë dërguar në vuajtje të dënimit