Fjalët e Hoxhës për studentin që vdiq duke falur Namazin e Akshamit

Studenti Alban Veliu ka ndërruar jetë përderisa ishte duke e falur namazin e akshamit.

Ndërsa Hoxhë Husamedin Abazi përmes një postimi në Facebook ka ngritur lart personalitetin e Albanit, duke u lutur që të prehet në Paqe.

Hoxhë Abazi është lutur që Allahu të strehoje Albanin në Firdeusin më të lartë.

Ky është postimi i plotë:

Ishe shembull jo vetëm për studentët dhe shokët por edhe për ne qe jemi më të moshuar.

Do na mungon heshtja jote (e cila na fliste) dhe nuri yt i cili reflektonte gjallëri. Largimi yt per në Boten e Vërtetë nga Xhamia gjatë ngritjes së duarve per Tekbirin fillestarë ne Namazin e Akshamit ishte vula e gjithë jetës tënde në mesin tonë.

O Allah, strehoje Albanin në Firdeusin më të Lartë! Ndërsa familjes dhe gjithë shokëve dhe miqëve(jo të pakët) të Albanit epju sabrin dhe gajretin.

Shoku yt:

Husamedin Abazi