Erdoğan: Ne në këtë botë nuk kemi parë, nuk kemi njohur dhe nuk njohim asnjë fuqi mbi fuqinë e popullit

Erdoğan: Ne në këtë botë nuk kemi parë, nuk kemi njohur dhe nuk njohim asnjë fuqi mbi fuqinë e popullit.

Erdoğan: Grushti i shtetit dhe rendi i deleguar kanë qenë mjetet e domosdoshme për ata që nuk kanë dashur të përballen me rezultatet ndaj Turqisë.

Erdoğan: I nderuar Macron, t’i do të kesh edhe shumë probleme me mua personalisht.

Erdoğan: (Greqi) Kur vjen koha thua ‘fqinj, fqinj, fqinj‘. Atëherë jepi të drejtën që meriton fqinjësia. Mos hyni në rrugë të gabuara.Erdoğan: (Greqisë) Po bëni gjënë e gabuar, mos merrni këto rrugë, do të mbeteni plotësisht vetëm.